24 september 2017 is het zover; de 10e editie van Den Bosch Goes A Cappella. We kijken terug op negen fantastische festivals en daar zijn we trots op. Voor dit jubileum halen we alles uit de kast om er een a cappella spektakel van te maken. Zo wordt de dag afgesloten met een spetterende slotact. Daar wil jij zeker bij zijn!


Dit jaar speciale aandacht voor sterk uiteenlopende a cappella stijlen en interessante workshops en masterclasses voor vocalisten van lichte muziek en klassiek! Ook besteden we extra aandacht aan jeugd v.a.12 jaar.  Wij dagen jou uit om kennis te maken met meerstemmig a cappella zingen en performen. Tijdens twee workshops wordt je meegenomen in de muziek- theaterwereld van a cappella met als afsluiter een gezamenlijk optreden in de grote zaal van Perron-3, vlak voor het speciale slotoptreden van The Jukebox boys.


IK DOE GRAAG MEE EN MELD ME AAN


Gedurende de hele dag zijn er talloze akoestische optredens en ook dit jaar bieden wij weer podium aan individueel versterkte groepen. Ensembles die daarvoor kiezen krijgen in tegenstelling tot de akoestische ensembles geen twee optredens in verschillende zalen, maar één optreden in de Kleine Theaterzaal met voldoende tijd voor een goede soundcheck.


Akoestisch zingende ensembles kunnen zich weer aanmelden voor een leerzaam aanbevelingenrapport, opgesteld door onze vakjury. In het kader van de 10e editie krijgt deze feedback een nieuw jasje. Ensembles die vorige editie buiten de boot zijn gevallen krijgen voorrang. Schrijf je dus snel in, want vol is vol!


Inschrijven als deelnemend ensemble kan alleen nog op de reservelijst!


Download het Inschrijving en voorwaarden 2017.pdf / Inschrijving en voorwaarden 2017-samen.docxImpressie DBGA 2016


10e editie DBGA: Leukste A Cappella feestje van Nederland. Daar wil je bij zijn!

NIEUWS

mOOm photography